Uutisia innovaatiosetelistä

Kesätauko innovaatiosetelissä

6/7/2018

Business Finlandin innovaatiosetelin hakemisessa on kesätauko ja setelihakemuksia käsitellään seuraavaksi 6.8. alkaen.

Palveluntarjoajan riskiluokitus tulee olla vähintään Suomen Asiakastiedon Rating Alfa (A)

20/4/2018

Business Finland (ent. Tekes) tiedottaa, että tästä eteenpäin myös palveluntarjoajan tulee olla vähintään Rating Alfa (A) riskiluokkaa. Käytännössä siis erillisistä tarkastuksista luovutaan ja Suomen Asiakastiedon Rating Alfa (A) tulee täyttää, jotta voi toimia innovaatiosetelin palveluntarjoajana.

Tekes on nyt Business Finland

1/1/2018

Tekes muutti vuodenvaihtuessa nimensä ja jatkaa nyt Business Finland -brändillä ja virallisesti nimellä Innovaatiorahoituskeskus Business Finland. Nimimuutos kannattaa huomioida, kun laskuttaa palveluntarjoajana.

Palveluntarjoaja: löydät päivitetyt innovaatioseteliin liittyvät laskutustiedot ym. asiointiohjeet linkin kautta sivun alaosasta:

Vuodenvaihteessa 2018 muutoksia innovaatiosetelin kriteereihin

5/12/2017

8.1.2018 alkaen innovaatioseteli voidaan myöntää yritykselle, jonka Rating Alfa on vähintään A (aiemmin A+). Jatkossa ei myöskään edellytetä, että yritys olisi toiminut vähintään yhden tilikauden ajan.

Jotta käsittelyajat saadaan pidettyä lyhyinä myös vuodenvaihteen lomien aikana, sulkeutuu innovaatiosetelin haku 10.12. klo 22. Kaikki siihen mennessä tulleet hakemukset tullaan käsittelemään resurssien mahdollistamassa aikataulussa. Haku avautuu uudestaan 8.1.2018.

Lue lisää:

Muutoksia Tekesin rahoituspalveluissa ja innovaatioseteli kesätauolle

19/6/2017

Innovaatiosetelin ehtoihin ei ole tulossa muutoksia. Innovaatiosetelikokeilu jatkuu aiemmin ilmoitetun kahden vuoden sijaan vuoden 2019 loppuun saakka. Innovaatiosetelin hakeminen keskeytetään 23.6.–6.8. väliseksi ajaksi, hakeminen on jälleen mahdollista 7.8.

Lue lisää: